Teknologiat

Suomen näyttävimmät WooCommerce-verkkokaupat

Olemme yksi kokeneimmista WooCommerce-verkkokauppojen toteuttajista ja rakentaneet Suomen suurimpia WooCommerce-pohjaisia ratkaisuja.

WooCommerce-osaamisemme pähkinänkuoressa

Näyttävät, täysin räätälöidyt ja monikanavaiset verkkokaupat ovat ydinosaamistamme. Korkeatasoinen tekninen kehitys, teknologinen edelläkävijyys sekä erinomainen kokemus WooCommercen soveltamisesta eri toimialoilla tekevät meistä WooCommerce-ratkaisujen kärkipalveluntarjoajia. Erikoisosaamistamme ovat myös vaativat integraatio- ja maksutaparatkaisut sekä asiantuntemus järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelutyöstä.

Miksi WooCommerce?

WooCommerce on maailman käytetyin verkkokauppa-alusta, jonka suurimpina etuina ovat räätälöitävyys, integroitavuus ja skaalautuvuus. Avoimen lähdekoodin ratkaisu mahdollistaa minkä tahansa toiminnallisuuden räätälöinnin sekä uniikin ulkoasun. *Builtwith.com statistics 1.2.2021

Mitä tarjoamme

Etsimme aina kestäviä yhteistyökumppanuuksia ja siksi tarjoamme mielellämme niin verkkokaupan suunnittelun, teknisen kehityksen, kuin myös ylläpidon, asiakastuen sekä jatkuvan kehityksen.

Töitämme

Katso valitut WooCommerce-projektimme

Makia
Makia

Rehellinen, autenttinen ja ajaton. Makian kestävät vaatteet saivat uuden verkkokaupan.

Taidemaalariliitto
Taidemaalariliitto

Verkkogalleria WooCommerce-kaupalla Taidemaalariliiton Teosvälitys -tapahtumalle, joka toimi myyntialustana taiteilijoille ja heidän teoksilleen