Miksi WooCommerce on yksi parhaista verkkokauppa-alustoista?

Viisi tärkeintä syytä valita WooCommerce verkkokauppa-alustaksi.

28.5.2021

Artikkeli päivitetty 29.6.2021

WooCommerce on WordPressin lisäosa, joka on avoimeen lähdekoodin perustuva ja tällä hetkellä maailmanlaajuisesti käytetyin verkkokauppajärjestelmä. Me Contrastilla olemme valinneet WooCommercen tärkeimmäksi verkkokauppa-alustaksemme sen käytettävyyden, monipuolisuuden sekä räätälöitävyyden takia.

Tässä muutama keskeinen syy miksi WooCommerce on loistava valinta verkkokauppa-alustaksi:

1. Sivusto ja verkkokauppa saman katon alla

WooCommerce ja WordPress toimivat loistavasti yhdessä ja ne mahdollistavat sisällön, blogin ja verkkokaupan yhdistämisen saumattomaksi kokonaisuudeksi. Tämä tuo vertaansa vailla olevia ominaisuuksia, jotka muilla ratkaisuilla ovat kömpelöitä ylläpitää ja tämä näkyy myös loppukäyttäjälle helposti kompromissina.

WooCommercen avulla sisältöä voidaan linkittää ristiin esimerkiksi automatisoimalla blogiartikkelin yhteydessä näytettävät tuotesuositukset. Tähän pystyy hyvin harva muista verkkokauppa-alustoista ja etenkin sisältömarkkinoijille WooCommerce onkin ehdoton ykkösvalinta. Niiden avulla asiakkaan on helppo löytää verkkokaupasta juuri oikeat tuotteet vaivattomasti ja ostaa ne napinpainalluksella.

WooCommercen avulla sisältöä voidaan linkittää luontevasti ristiin esimerkiksi automatisoimalla blogiartikkelin yhteydessä näytettävät tuotesuositukset, ja siksi etenkin sisältömarkkinoijille WooCommerce on ehdoton ykkösvalinta.

2. Räätälöity ulkoasu

Verkkokaupan ulkoasua ei ole rajoitettu WooCommercessa millään tavalla. WooCommerce-kauppasi voidaan kustomoida täysin rajattomasti juuri sinun yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeisiin. Verrattuna muihin suosittuihin verkkokauppajärjestelmiin, kuten esimerkiksi Shopifyyn tai Magentoon, WooCommerce on paljon joustavampi ja mahdollistaa helpomman räätälöinnin. Näin jokaisesta toteutuksesta luodaan yksilöllinen. Ainutlaatuisella designilla ja käyttökokemuksen optimoimisella varmistetaan, että verkkokauppa erottuu edukseen kilpailijoista ja asiakkaat nauttivat verkko-ostosten tekemisestä. Katso esimerkkinä räätälöimämme verkkokauppa Makialle.

3. Verkkokauppa-alustan jatkokehitysmahdollisuudet

Kuten sanottu, WooCommerce on täysin räätälöitävissä yksilöllisiin tarpeisiin. Ja, kun tarpeet kasvavat, kasvaa verkkokauppa helposti niiden mukana eikä tekemistä tarvitse aloittaa alusta.

Luomalla kestävän pohjan verkkokaupalle heti ensi askelilla, on kauppaa helppo kehittää myös jatkossa. Yksinkertaisimmillaan esimerkiksi uusien tuotekategorioiden muodossa, mutta mahdollisesti tulevien toiminnanohjausjärjestelmien integroinnitkin onnistuvat, kun perusta on huolella rakennettu.

4. Integrointi

WooCommerce voidaan helposti integroida erilaisiin järjestelmiin (esim. ERP-järjestelmät) ja näin kasvattaa kilpailuetua samalla, kun manuaalinen työ vähenee. Meillä verkkokauppoja on integroitu muun muassa seuraaviin; LemonSoft ERP, Nettivarasto -logistiikkapalvelut, Posti Prinetti ja Posti SmartPost. Suosituimpiin järjestelmiin integraatiot ovat jo valmiina, ja käytännössä ei ole mitään rajoitteita siitä, mihin kaikkeen WooCommercen voi integroida.

5. Jatkuva kehitys

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, jonka päällä pyörii noin 39,5% kaikista maailman verkkosivuista ja lähes 64,1% kaikista sisällönhallintajärjestelmää käyttävistä sivuista. WooCommerce on maailman käytetyin verkkokauppa-alusta top 1 miljoonan sivuston keskuudessa. Suosittuus ja avoin lähdekoodi varmistavat sen, että järjestelmiä jatkokehitetään todella aktiivisesti. WooCommercen valitsijoilla ei ole siis huolta siitä, että järjestelmä jäisi kehityksen jalkoihin, päinvastoin.

Tässä vain muutama syy miksi valita WooCommerce. Jos haluat oppia lisää WooCommercesta ja sen mahdollisuuksista, olethan yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta tai soita meille suoraan niin kerromme oikein mielellämme lisää!