Teknologiat

Olemme WordPress-verkkosivujen asiantuntija

WordPress on työkalu, jonka tunnemme läpikotaisin. WordPress-tietotaitomme ja osaamisemme sen käytössä on alan huippua.

WordPress-osaamisemme pähkinänkuoressa

Erikoisosaamisemme kulminoituu räätälöityihin WordPress-verkkosivustoihin, jotka ovat tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi aina loppuun asti harkittuja teknisiä kokonaisuuksia, toimivia rajapintoja ja integraatiota unohtamatta. Emme käytä WordPressin valmisteemoja lainkaan, vaan osana projektia toteutamme aina täysin räätälöidyn, asiakkaan brändi-ilmeen mukaisen WordPress-teeman halutuilla ominaisuuksilla ja sivuston rakenteella. Sisältöeditorina hyödynnämme WordPress-alustan uusinta lohkoeditoria nimeltä Gutenberg, joka vie sisällön muokkauskokemuksen kokonaan uudelle tasolle ja mahdollistaa entistä nopeamman suorituskyvyn sekä puhtaamman HTML-koodin.

Miksi WordPress?

WordPress on maailman käytetyin avoimeen lähdekoodiin perustuva moderni julkaisualusta (CMS), jonka painopisteinä on helppokäyttöisyys, esteettisyys, ja käytettävyys. WordPress mahdollistaa erittäin korkeatasoisen hakukoneoptimoinnin sekä kustomoitavuuden. Avoimen alustan tapaan maailmalla toimii aktiivinen WordPress-kehittäjäyhteisö, jonka avulla WordPress-järjestelmä seuraa aikaansa ja sille kehitettävien lisäosien määrä on loputon. Kotisivua voidaan näin ollen helposti rikastaa uusilla ominaisuuksilla ja integroida vaivattomasti esimerkiksi verkkokauppa tai kieliversioita.

Mitä tarjoamme

Etsimme aina kestäviä yhteistyökumppanuuksia ja siksi tarjoamme enemmän kuin mielellämme niin verkkosivujen suunnittelun, teknisen kehityksen, kuin myös ylläpidon, asiakastuen sekä jatkuvan kehityksen.

Töitämme

Katso valitut Wordpress-projektimme

Kansainvälinen solidaarisuussäätiö
Kansainvälinen solidaarisuussäätiö

Verkkosivut, brändäys ja netin lahjoitusprosessin suunnittelua Kansainvälinen Solidaarisuus -järjestölle, auttaakseemme heitä taistelussa köyhyyden ja naisiin kohdistuvan väkivallan loppumiseksi.

Relex Solutions
Relex Solutions

Toteutimme kattavan brändiauditoinnin ja kokonaisvaltaisen verkkosivu-uudistuksen asiakkaallemme RELEX Solutionille, joka on perustamisvuodestaan 2005 lähtien tarjonnut globaalisti edistyksellisiä tuotteita maailman johtavimmille kaupan alan yrityksille