Relex Solutions

Ketterä monikielinen sivusto johtavalle teknologiayritykselle

Brand refreshUI designUX designWeb development

Toteutimme kattavan brändiauditoinnin ja kokonaisvaltaisen verkkosivu-uudistuksen asiakkaallemme RELEX Solutionille, joka on perustamisvuodestaan 2005 lähtien tarjonnut globaalisti edistyksellisiä tuotteita maailman johtavimmille kaupan alan yrityksille

www.relexsolutions.com
RELEX > image 1
RELEX > image 1
RELEX > image 1

Asiakkaastamme

RELEXin Living Retail -palvelu optimoi tarkasti päivittäistavarakaupan prosesseja ja parantaa vähittäiskaupan asiakkaiden tuotteiden saatavuutta, varastonhallintaa ja työvoiman optimointia sekä minimoi pilaantuneiden tuotteiden määrää. RELEX valitsi Contrastin kumppanikseen, jotta laadukkaat tuotteet pääsisivät oikeuksiinsa myös yrityksen digitaalisessa presenssissä.

relex > image 4
relex > image 4
relex > image 4

Haaste

RELEXin lähestyessä Contrastia RELEXin tiimi oli parhaillaan hiomassa ydintarinaansa ja halusi päivittää brändin visuaalisen ilmeen vastaamaan uutta tarinaa. Visuaalisen uudistuksen lisäksi silloinen sivusto tarvitsi täyden teknisen remontin, sillä vuosien varrella tehdyt manuaaliset korjaukset olivat tehneet sivusta joustamattoman, hitaan ja kömpelön käyttää.

A unique color palette

We created a harmonious and unique color palette that strengthens the humanity of the company.

Uusi brändielementti

Joustava brändielementi erottaa RELEXin muista ja jäävät ihmisten mieleen.

Lähestymistapa

Verkkosivu-uudistusta varten määrittelimme sivuston tavoitteet, pääasialliset kohderyhmät sekä sivuston tärkeimmät ominaisuudet. Näin pystyimme optimoimaan sivuston toimivaksi jokaista kohderyhmää silmällä pitäen ja selkeyttämään verkkosivujen asemaa myös myyntiprosessin eri vaiheissa. Käytimme ketterän projektinhallinnan mallia (agile) ja kehitimme sivustoa viikon jaksoissa. Näin myös asiakas pääsi mukaan kehitystyöhön alusta alkaen.

relex > image 5
relex > image 5
relex > image 5
relex > image 6
relex > image 6
relex > image 6

Ratkaisu

Kehitimme RELEXin tiimin kanssa uudistetun brändi-ilmeen, joka on raikas, aito ja aikaa kestävä. Autenttiset brändielementit ja uniikki väripaletti mahdollistavat paljon kaivatun erottuvuuden ja joustavuuden, ja ennen kaikkea tekevät kaikesta visuaalisesta materiaalista hetkessä muistettavan. Kaikki visuaaliset päivitykset tiivistettiin lopulta kattaviin brändiohjeistuksiin, sisältäen perusteelliset suositukset kuvien, äänensävyn ja värien käytölle. 

Tinkimätön sääntömme tälle projektille oli pitää ratkaisut simppeleinä ja kestävinä, kävi miten kävi. Tätä mantraa seuraten loimme modulaarisen ja selkeän hallintapaneelin, alusta loppuun asti kustomoidun WordPress-teeman, sekä käyttäjäystävällisen taustahallinnan WordPressin Gutenberg-editoria hyödyntäen.

Lopulta julkaisimme RELEXin uudet verkkosivut suunnitellun aikataulun mukaisesti – ilman kompromisseja. Nyt yrityksellä on käytössään joustavat, teknisesti aikaa kestävät ja visuaalisesti miellyttävät verkkosivut, jotka palvelevat yrityksen kansainvälisen tiimin tarpeita.

Olemme lopputuloksesta erittäin ylpeitä, mutta emme olisi pystyneet tähän yksin. Kiitos siis kuuluu RELEXin tiimille siitä luottamuksesta jonka he meille soivat, sekä siitä, kuinka he olivat tärkeä osa tämän mammuttimaisen projektin menestystä.