Suunnittelu

Luomme ainutlaatuisia käyttökokemuksia

Laadukas käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelu yhdistettynä näyttävään visuaaliseen ilmeeseen on osaamistamme parhaimmillaan.

Suunnittelumme kulmakivet

__Fokus__ Käsialaamme on näyttävä minimalistinen design, jota tukee vahva UX/UI-osaaminen. Fokusoimme osaamisen kehittämisemme näihin osa-alueisiin, jolloin uskallamme rohkeasti todeta olevamme suunnittelussa alan parhaimmistoa. __Do less, better.__ Pyrimme aina ylittämään itsemme ja asiakkaan odotukset. Uskomme, että vähemmän on enemmän ja ymmärtämällä asiakkaan ydintarpeet sekä keskittymällä oikeisiin asioihin saavutamme paremmat lopputulokset laadusta tinkimättä. __Huippuosaajat__ Meillä on aidosti alan huiput suunnittelemassa ratkaisuja asiakkaillemme. Henkilökohtaisen talenttiuden lisäksi suunnittelijamme omaavat alan korkeakoulutuksen sekä maailman arvostetuimman Nielsen Norman Groupin UX-sertifikaatin.

UX - Käyttäjäkokemus

Laadukkaalla käyttökokemussuunnittelulla varmistamme, että palvelun ja käyttäjän välinen vuorovaikutus toimii saumattomasti. Toteutamme kaikki käyttöliittymät käyttäjälähtöisesti, tunnistaen tärkeimmät käyttäjäpersoonat, käyttäjän luonnollisen polun sekä heidän eri tarpeensa toimia polun eri vaiheissa.

UI - Käyttöliittymäsuunnittelu

Luomme ensiluokkaisia ja helppokäyttöisiä käyttöliittymiä. Varmistamme, että käyttöliittymä pitää sisällään käyttäjälle tarpeelliset toiminnot ja elementit sekä sen, että käyttöliittymän rakenne mukailee käyttäjän luonnollista tapaa toimia.

Visuaalinen suunnittelu

Näyttävä ulkokuori on olennainen osa suunnittelua. Tarjoamme monipuolisesti päräyttävää visuaalista ja graafista suunnitteluosaamista niin ulkoasujen, logon, ikonien, infografiikan, kuvituskuvien kuin animaatioidenkin suunnitteluun. Ydinosaamistamme ovat laajemmat brändiauditoinnit ja brändi-identiteetin kehittäminen. Tarjoamme tarvittaessa myös pelkän verkkosivuston, verkkokaupan tai käyttöliittymän ulkoasun suunnittelua, ilman teknistä kehitystä.

Töitämme

Katso suunnittelutöitämme

Relex Solutions
Relex Solutions

Toteutimme kattavan brändiauditoinnin ja kokonaisvaltaisen verkkosivu-uudistuksen asiakkaallemme RELEX Solutionille, joka on perustamisvuodestaan 2005 lähtien tarjonnut globaalisti edistyksellisiä tuotteita maailman johtavimmille kaupan alan yrityksille