Ruokaboksi

Autoimme Ruokaboksia matkalla markkinajohtajaksi

BrandingUI designUX designWeb development

Brändin jatkuva kehitys, verkkopalvelu ja räätälöidyt tilausvaihtoehdot Ruokaboksille - tehden päivittäisistä aterioista helpompia ja elämästä vähemmän kiireistä.

www.ruokaboksi.fi
ruokaboksi > image 1
ruokaboksi > image 1
ruokaboksi > image 1

Asiakkaastamme

Ruokaboksi tekee arjesta ja ruoanlaitosta helpompaa ja kiireettömämpää. Yritys toimittaa herkulliset reseptit ja laadukkaat raaka-aineet suoraan kotiovellesi – enää ei tarvitse kuin kokata yhdessä rakkaimpien kanssa. Ruokaboksi toimittaa pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Turkuun.

ruokaboksi > image 8
ruokaboksi > image 8
ruokaboksi > image 8

Haaste

Contrast on ollut mukana Ruokaboksin tarinassa aina vuodesta 2017 lähtien. Ruokaboksi on kehittynyt huimasti alun prototyypistä yhdeksi laajimmista verkkopalveluistamme. Ruokaboksi on kotimaassa alansa suurin 50% markkinaosuudella, pelkästään vuonna 2020 Ruokaboksi sai yli 20 000 uutta käyttäjää. Koska verkkopalvelu on Ruokaboksin tärkein asiakasrajapinta ja ydintyökalu yrityksen liiketoiminnalle, vaati tämä projekti erityisen käytännönläheisen ja kestävän lähestymistavan toteutukseen.

ruokaboksi > image 5
ruokaboksi > image 5
ruokaboksi > image 5

Lähestymistapa

Pitäen mielessä sekä Ruokaboksin erityistarpeet yrityksenä, että taustahallinnan käyttäjäystävällisenä, loimme räätälöityjä teknisiä ratkaisuja ja uniikkeja toiminnallisuuksia Wordpress-ympäristössä. Tämä tarkoitti myös, että firman nykyinen myyntistrategia, joka luottaa myös suoramyyntiin puhelimitse, on hyvin integroitu samaan toimintaympäristöön. Suunnittelu- ja kehitystyö toteutettiin usein ketterästi, jotta uusia ominaisuuksia voitiin testata nopeasti, pitäen aina mielessä täydellinen käytettävyys mobiililaitteilla. 

ruokaboksi > image 2
ruokaboksi > image 2
ruokaboksi > image 2

Ratkaisu

Brändin ydin - kiireettömämpää arkea ja enemmän aikaa läheisille - on aina palvelun suunnittelun keskiössä. Pyöreät muodot yhdistettynä selkeisiin linjoihin ja herkulliseen väripalettiin tekevät sivustosta helposti lähestyttävän ja ymmärrettävän. Siistiä ilmettä täydentävät leikkisät elementit, jotka tuovat sivustolle eloa ja korostavat ruoanlaiton hauskaa ja ”rapatessa roiskuu” -fiilistä. Typografia on helposti luettavaa ja lähestyttävää, minkä lisäksi kuvamateriaali inspiroi ja vahvistaa ruuanlaittoon liittyvää ilon tunnetta.

Kehitystiimimme on tehnyt huomattavia laajennuksia WooCommercen tilausmoduulin toiminnallisuuksiin. Tähän mennessä olemme kehittäneet monia toiminnallisuuksia, kuten viikkokalenterin, kuponkikoodin, myynnin automatisoinnin ja hallintapaneelin myynnin parempaan ennustamiseen.

Contrast on auttanut Ruokaboksia vuodesta 2017 kasvamaan yhdeksi suurimmista pelureista ruoankuljetusmarkkinoilla. Olemme ylpeitä jatkuvasta yhteistyöstä Ruokaboksin kanssa, kehittäen yhdessä heidän edistyksellistä palveluaan.

ruokaboksi > image 7
ruokaboksi > image 7
ruokaboksi > image 7
ruokaboksi > image 3
ruokaboksi > image 3
ruokaboksi > image 3

Asiakas sanoo

Contrast on ollut osa Ruokaboksin tarinaa alusta asti. Koko Ruokaboksin tekninen alusta on Contrastin toteuttama ja Contrast on ollut mukana kaikissa tärkeissä alustaan liittyvissä päätöksissä. Voin varauksetta suositella Contrastia kumppaniksi.

Juhana Rintala