Teknologiat

Shopify

Moderni ja helppokäyttöinen SaaS-pohjainen verkkokauppa-alusta

Shopify-osaamisemme pähkinänkuoressa

Meillä on yli vuosikymmenen kokemus räätälöidyistä verkkokauppatoteutuksista, jota hyödynnämme myös Shopify-verkkokauppojen toteutuksessa. Olemme parhaimmillamme vaativissa toteutuksissa, joihin kuuluu esimerkiksi käyttöliittymän räätälöinti tai integrointityö.

Miksi Shopify?

Shopifyn suurin vahvuus on helppokäyttöisyys ja helppohoitoisuus. Shopify perustuu SaaS-malliin, jolloin kauppiaan ei tarvitse huolehtia esimerkiksi versiopäivityksistä tai palvelimen suorituskyvystä kävijäpiikkien aikana. Shopify-verkkokaupan käyttöönotto on helppoa valmiiden ja tyylikkäiden teemojen avulla. Myös käytetyimmille suomalaisille maksutavaoille löytyy valmis tuki. Shopify tarjoaa lisäksi lukuisia valmiita integraatiota eri järjestelmiin. Tarvittaessa integraatio voidaan tehdä käsin Shopifyn moderneja rajapintoja hyödyntäen.

Mitä tarjoamme?

Palvelumme kattavat verkkokauppaprojektin toteutuksen alusta loppuun asti aina kartoitusvaiheesta tekniseen toteutukseen ja kaupan ylläpitoon.

Lue lisää
Töitämme

Katso valitut projektimme

Kansainvälinen solidaarisuussäätiö
Kansainvälinen solidaarisuussäätiö

Verkkosivut, brändäys ja netin lahjoitusprosessin suunnittelua Kansainvälinen Solidaarisuus -järjestölle, auttaakseemme heitä taistelussa köyhyyden ja naisiin kohdistuvan väkivallan loppumiseksi.