Teknologiat

Contentful

Moderni pilvipohjainen sisällönhallintajärjestelmä, joka loistaa monikanavaisissa toteutuksissa.

Contentful-osaamisemme pähkinänkuoressa

Olemme erikoistuneita Contentful-järjestelmän hyödyntämiseen verkkosivujen sisällönhallintajärjestelmänä. Teknisen- ja suunnitteluosaamisen lisäksi erityisesti Contentful-pohjaisissa totetuksissa korostuu sisältömallin onnistunut suunnittelu. Tiimillämme on yli vuosikymmen kokemus monimutkaisten sisältömallien suunnittelusta, minkä avulla luomme vankan ja pitkäkestoisen pohjan projektillesi.

Miksi Contentful?

Contentful poikkeaa olennaisesti perinteisistä julkaisujärjestelmästä siksi, että Contentful erottaa sisällönhallinnan ja sen esityksen täysin toisistaan. Contentful tarjoaa vertaansa vailla olevan ratkaisun nimenomaan sisällönhallintaan. Contentful tarjoaa lisäksi erittäin suorituskykyiset, monipuoliset ja skaalautuvat rajapinnat sisällön hakemiseen. Contentful:n käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen, selkeä ja nopea. Contentful:n käyttöliittymän suurin vahvuus on yksinkertaisuus, sillä kaikki turha on riisuttu pois. Contentful keskittyy ominaisuuslistan pituuden sijasta ominaisuuksien laatuun ja on onnistunut siinä erittäin hyvin. Contentful on erinomainen vaihtoehto sisällönhallintajärjestelmäksi, mikäli sisältöä aiotaan julkaista useissa eri kanavissa tai silloin, kun sisällönhallinta ja sen esitys halutaan erottaa täysin toisistaan jostain muusta syystä.

Mitä tarjoamme

Contrast tarjoaa Contentful-pohjaisen projektin toteutuksen alusta loppuun aina sisältömallin suunnittelusta ylläpitoon asti.

Lue lisää
Töitämme

Katso valitut projektimme

Kansainvälinen solidaarisuussäätiö
Kansainvälinen solidaarisuussäätiö

Verkkosivut, brändäys ja netin lahjoitusprosessin suunnittelua Kansainvälinen Solidaarisuus -järjestölle, auttaakseemme heitä taistelussa köyhyyden ja naisiin kohdistuvan väkivallan loppumiseksi.